Vereniging Zonwering, Rolluiken, Markiezen bedrijven. Zonnescherm, terrasoverkapping, uitvalscherm. - Bouwprofessionals - Nieuws

Nieuws

Romazo Garant eisen

13 augustus 2019 Sinds 2017 heeft de branchevereniging Romazo het Romazo Garant keurmerk ingevoerd. Het keurmerk waarborgt de kwaliteit van de leverancier en wordt iedere twee jaar gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. De Romazo Garant leverancier voldoet aan allerlei eisen: het klimmateriaal en elektrisch gereedschap is gekeurd, de klant ontvangt een garantiebewijs en een opleverdocument. Indien een leverancier onverhoopt in financiële problemen komt, dan heeft u als klant geen problemen, want een ander Romazo lid levert alsnog zonder bijkomende kosten.

De monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over een VCA certificaat. Verder worden monteurs doorlopend opgeleid en getraind in nieuwe technieken en producten. De leden hebben een service- en montageafdeling of hebben een samenwerkingsovereenkomst met gekwalificeerde professionals.

Dit is slechts een kleine selectie uit de voorwaarden waaraan een Romazo Garant leveranciers moet voldoen. Vanuit de brancheverenging wordt voortdurend gestreefd de voorwaarden verder aan te scherpen, zodat de kwaliteit op een nog hoger niveau komt.

Zoek een bij Romazo aangesloten vakhandelaar