Ambiance Zonwering Avalon

Hastelweg 141a5652 CJ EINDHOVEN
  040 295 21 77
Gecertificeerde leden
Ambiance Zonwering Avalon

- Voor leden - Mijn gegevens

Specialisatie

Ambiance Zonwering Avalon in Eindhoven is van oorsprong een specialist in buitenzonwering en rolluiken. Tegenwoordig zijn productgroepen als flexibele en vaste terrasoverkappingen, balkonbeglazing, binnenzonwering, raamdecoratie, shutters en horren echter onmogelijk weg te denken uit het riante kwaliteitsassortiment.

Zonweringtrends

Een eerste blik in de ruim opgezette showroom (400m2), gevestigd aan de Hastelweg 141a in Eindhoven, laat u zien dat u te maken heeft met een zonweringspecialist. Kwaliteit, service, een ruim assortiment volgens de laatste zonweringtrends en vakkundige montage staan hoog in het vaandel. Ambiance Zonwering Avalon biedt voor ieder wat wils, afhankelijk van het budget.

Maatwerkoplossing in zonwering

Zonwering is veelal een maatwerkoplossing. Persoonlijk advies is dan ook van groot belang. Eigenaren Arthur Smulders en Danielle van Lieshout van Ambiance Zonwering Avalon in Eindhoven nemen de tijd voor een goed advies en denken oplossingsgericht. Iedere aanvraag, order of serviceopdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Belangrijk is dat u als klant te allen tijde zorgeloos kunt genieten van een comfortabel leefklimaat zowel binnen als buiten.

Vakmanschap

Ambiance Zonwering Avalon maakt onderdeel uit van de landelijke winkelformule Ambiance Zonwering. De kennis en ervaring van de Ambiance ondernemers staat garant voor kwaliteit, dienstverlening en vakmanschap. Door deze samenwerking en de aansluiting bij ROMAZO (branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland), kan Ambiance Zonwering Avalon nog beter en sneller inspelen op uw wensen.

Openingstijden

 
ma Gesloten
di 11:00 - 17:30
wo 11:00 - 17:30
do 11:00 - 17:30
vr 11:00 - 17:30
za 10:00 - 15:00
zo Gesloten

HR ZONWERING

Automatisch meer rendement

Wat doet Romazo?

Romazo Consumenten is al sinds 1923 de branchevereniging voor vakhandelaren in de zonwering- en rolluikenbranche. Zij behartigt de belangen van ruim 160 ondernemers die zonwering en rolluiken verkopen aan consumenten en de zakelijke markt.