Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Hastelweg 141a5652CJ EINDHOVEN
  040-2952177
Gecertificeerde leden
Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

- Voor leden - Mijn gegevens

Specialisatie

Avalon opende in 2006 voor het eerst haar deuren onder de naam Ambiance Zonwering Avalon. Avalon maakte vijftien jaar lang onderdeel uit van de winkelformule Ambiance Zonwering, een uniek landelijk samenwerkingsverband tussen zelfstandige vakspecialisten in zowel ‘Zonwering’ als ‘Outdoor Living’.  

In deze periode heeft Avalon zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor haar klanten met een uitstekende naam in de regio Eindhoven. In 2013 werd Ambiance Zonwering Avalon zelfs verkozen tot een van de beste 3 zonweringsbedrijven van Nederland.  

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste trends werd jaarlijks de prachtige showroom omgetoverd met de presentatie van eigentijdse oplossingen. Steeds meer werd zichtbaar dat het aandeel ‘Outdoor Living’ de overhand kreeg.  

Recentelijk hebben eigenaren Daniëlle van Lieshout en Arthur Smulders besloten om zich volledig te gaan specialiseren in Outdoor Living en Window Solutions, welke een essentiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van een comfortabel binnen- en buitenklimaat. 

De core business gaat uit naar voornamelijk flexibele terrasoplossingen, zoals buitenverblijven, vouwdaken, lamellendaken, textieldaken, Louvre Units en verticale zonweringen als buitenjaloezieën, windvaste screens en geëxtrudeerde rolluiken. Hiermee kunt u in luxe genieten van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat. 

Avalon werkt met Europese leveranciers die op een hoog kwaliteitsniveau werken. In de showroom van ca. 500m2 worden de laatste trends op ware grootte gepresenteerd en wordt uitgebreid de tijd genomen voor een maatwerkadvies. Hoogwaardige kwaliteit, complete ontzorging van A tot Z, oplossingen met oog voor esthetiek en een vakkundige montage staan hoog in het vaandel.  

De betrokken medewerkers van Avalon doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken. Onze persoonlijke begeleiding en passie voor het vak maken Avalon tot dé ideale partner om gezamenlijk uw dromen te realiseren!

 

Openingstijden

 
ma Gesloten
di 11:00 - 17:30
wo 11:00 - 17:30
do 11:00 - 17:30
vr 11:00 - 17:30
za 10:00 - 15:00
zo Gesloten

HR ZONWERING

Automatisch meer rendement

Wat doet Romazo?

Romazo Consumenten is al sinds 1923 de branchevereniging voor vakhandelaren in de zonwering- en rolluikenbranche. Zij behartigt de belangen van ruim 160 ondernemers die zonwering en rolluiken verkopen aan consumenten en de zakelijke markt.