Siemar B.V.

Langestraat 1297491 AD Delden
  074-3766328
Gecertificeerde leden
Siemar B.V.

- Voor leden - Mijn gegevens

Specialisatie

Van binnen- en buitenzonwering tot markiezen, van garagedeuren tot terrasoverkappingen, van horren tot diverse raambekleding: bij Siemar in Delden bent u voor alles aan het juiste adres.

Bij Siemar bent u altijd gegarandeerd van een gedegen advies, hoogwaardige producten en een professionele montage. Graag ontmoeten wij u in onze showroom of tijdens een persoonlijke kennismaking bij u thuis.

 

Ook Homemotion, bediening via Smartphone, kunnen wij leveren en voor u instellen. Zonwering, verlichting, dakramen, alarm en brandmeldinstallatie: alles integraal en beveiligd te besturen via uw smartphone. Kom homemotion ontdekken in onze showroom. Valt uw reeds aangeschafte product buiten de garantie of is deze zelfs elders gekocht en heeft u onderhoud of reparatie nodig? Geen nood, bij ons kunt u altijd terecht. Wilt u dit zelf uitvoeren, dan hebben wij een uitgebreide keuze aan specifieke reinigingsmiddelen, reparatiemiddelen (ook voor doek), universele en merkgebonden onderdelen. U kunt uw product natuurlijk ook langsbrengen om het door ons te laten uitvoeren of wij komen bij u aan huis.

Openingstijden

 
ma Gesloten
di 10:00 - 17:00
wo 10:00 - 17:00
do 10:00 - 17:00
vr 10:00 - 17:00
za 10:00 - 16:00
zo Gesloten

Tijdens de wintertijd di t/m vr vanaf 12.00 geopend

HR ZONWERING

Automatisch meer rendement

Wat doet Romazo?

Romazo Consumenten is al sinds 1923 de branchevereniging voor vakhandelaren in de zonwering- en rolluikenbranche. Zij behartigt de belangen van ruim 160 ondernemers die zonwering en rolluiken verkopen aan consumenten en de zakelijke markt.