Nieuwsbrief

Categorieën:

Vereniging Zonwering, Rolluiken, Markiezen bedrijven. Zonnescherm, terrasoverkapping, uitvalscherm. - Over Romazo - Nieuwsbrief

In de Nieuwsbrief van juni 2011 staat een interview met Eric de Leeuw van Centrosolar en er is aandacht vor de detaillist die het contact dreigt te verliezen met zijn klant. Tevens nieuws van MKB Nederland over de verbeterde Aanbestedingswet.
Nieuwsbrief november 2011 is een terugblik op de algemene ledenvergadering van 4 november.
De Nieuwsbrief van februari 2012 staat geheel in het teken van de presentatie van het laatste TNO onderzoek naar Energiegebruik, comfort en zonwering én de lancering van HR Zonwering. Dit alles vond plaats op 18 januari jl.
In de Nieuwsbrief van april vindt u het vervolg van HR Zonwering, iets over het veiligheidshandboek en nieuws over diverse verhuizingen van collega bedrijven die de gok aanduven om naar een ander pand te verhuizen.
In de korte Nieuwsbrief van juli 2012 wordt stilgestaan bij de stand van zaken van de gecertificeerden van HR Zonwering. Verder nog een artikel over het nieuwe convenant over de aanpak van leegstaande kantoren. Het bestuur van Romazo Professionals is op zoek naar nieuwe betuursleden.

Sinds oktober 2012 gaat de nieuwsbrief digitaal via Outlook en alleen naar de leden.

Zoek een bij Romazo aangesloten vakhandelaar